Isnin, 24 Julai 2017

Ejen hartanah Ipoh,Banglo Ipoh untuk dijual di Jalan GopengBanglo Ipoh untuk dijual di Jalan Gopeng.Rumah ini mendapat penarafan 5 bintang penuh untuk kategori banglo kami / semi-d.Rumah berpagar dan berkawal yang indah ini terletak di Jalan Gopeng juga dikenali sebagai Jalan Raja Nazrin Shah, berhampiran Istana Kinta atau Kinta Palace .
Rumah pegangan bebas 3 tingkat villa dikenali sebagai Greentree Residences lengkap dengan lif individu bejenama KONE persendirian adalah sebahagian daripada kediaman berpremium hanya 12 unit berderet dibina pada tahun 2011. Berikut adalah fakta-fakta
Ipoh banglo untuk dijual di Jalan Gopeng,
6 + 1 bilik termasuk bilik siap berwayar audio vedeo dan  anti bunyi sepenuhnya yang menghadap ke pemandangan tanpa halangan dadi lantai ke siling gelas sepenuhnya,tahan cuaca dan panel kalis bunyi.Bersantai bersama tetamu anda dengan adanya kemudahan menyediakan minuman. Bilik video audio penuh mengalir keluar ke balkoni besar dengan pemandangan yang menakjubkan.
Bilik belajar dan ofis serba lengkap dan dirancang tanpa wayar, semua tersembunyi dan diurus dengan baik.
Terdapat bilik tidur utama yang besar yang menakjubkan serta almari serba moden berhubung dengan bilik mandi dengan kaunter granit mewah dengan cermin dan sinki wanita dan lelaki dan tempat bersolek tempahan khas dan bilik mandi yang dinaik taraf untuk menyampaikan suatu nobleman.There juga satu tetingkap pada akhir belakang dari bilik dengan pemandangan yang menghijau.
Semua bilik-bilik lain dengan baik dilengkapi dengan peralatan tempat tidur mewah berjenama, berhawa dingin, yang dibina pada kanak-kanak perabot mesra, semua adat dibina dengan perbelanjaan tidak terkecuali. Hartanah ini mempunyai pengudaraan bilik mandi di semua bilik dan kawasan umum, sejumlah 7 plus 1.
Dapur tandatangan lengkap dengan Teka oven, pengukus dan hud dengan pelbagai gas Rinnai, 2 SAMSUNG besar kopi yang besar fridges.Enjoy dengan keadaan De Loghi daripada kaunter seni machine.The kopi dan pulau yang jarang, granit mahal dan permukaan pepejal .The kawasan dobi peribadi lengkap dengan pengering perkakasan dan mesin basuh / (LG).
Ruang makan dengan 10 meja duduk granit menghadap dapur kering, dewan utama dan dijaga rapi, landskap dan terurus garden.Informasi lain untuk diketahui adalah
Gril  dibuat untuk semua bukaan,buatan keluli yang kukuh dengan kos lebih RM60,000
2 x 60 "SONY tv
1 KONE lif
Berat 1 tan pintu utama automatik
Sepenuhnya kaca berlapis untuk semua tingkap dan pintu.
Dibina dalam sistem bunyi hiburan pendawaian berkonsil dan woofer tanpa wayar untuk dewan, ruang makan, dapur dan lain-lain
CCTV berganda dengan sensor gerakan, pengesan infra merah dengan abiliti pantauan jauh
sistem solar untuk air panas
Mixer untuk semua dapur
2 pam air Grand Force untuk tekanan air yang dijamin
sistem pemercik ditetapkan masa untuk taman
2 balkoni besar dengan serbuk bersalut, tempat perlindungan keluli pepejal ditutup dengan kaca yang gelap untuk aktiviti di kawasan terbuka yang menghadap ke pemandangan tanpa terhalang.
 Lantai granit digilap bagi kawasan tingkat bawah
 Pendawaian elektrik 3 fasa dengan 12 unit penghawa dingin inverter berkaset, sistem air panas solar, Lampu Philips LED, rumah efisen tenaga memastikan bil elektrik yang amat rendah.
Kipas Dyson, tirai automatik untuk tingkap tinggi ruang tamu
Oleh kerana gaya hidup yang sibuk, kediaman ini telah dibina dengan idea minimalis dalam fikiran jadi amat mudah diselengara walaupun dengan luas binaan melebihi 4000kp dan kawasan tanah 4292kp.
Perbelanjaan dilaksana secara terancang dalam pembinaan kediaman mewah ini.
Hubungi saya, Gladwin Agilan di 012-5261000 untuk temujanji.
Sila ambil perhatian bahawa Perunding Harta Tanah amat dialu-alukan untuk bekerjasama dengan saya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan